Αλλαγή στοιχείων για τιμολόγια συνταγών για την τράπεζα της Ελλάδας.

Αλλαγή στοιχείων για τιμολόγια συνταγών για την τράπεζα της Ελλάδας. Παρακαλούμε αλλάξτε τα στοιχεία στην καρτέλα του πελάτη .

Α.Τ.Π.Σ.Υ.Τ.Ε ( Αλληλοβοηθητικό Ταμείο Περιθάλψεως
Συλλόγου Υπαλλήλων Τραπέζης Ελλάδος )
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Ομήρου 5 , Αθήνα ΤΚ 10564
Α.Φ.Μ : 090020695
Δ.Ο.Υ : Α Αθηνών

26/1/2023 Ενημέρωση για υποβολή διενεργειών εμβολιασμού από την ΚΜΕΣ

Σχετικά με την υποβολή των διενεργειών εμβολιασμού, που θα είναι δυνατή από 01/02/2023 σημειώνουμε τα ακόλουθα:

  1. Τα έντυπα διενέργειας εμβολιασμού του μηνός Δεκεμβρίου 2022 θα δύναται να υποβληθούν από τα φαρμακεία στις αρχές Φεβρουαρίου 2023, ως συμπληρωματική υποβολή εμβολίων ΕΠΕ μηνός αναφοράς Δεκεμβρίου 2022 συμπεριλαμβανομένου ΣΣΥ, και όχι με τον λογαριασμό αναφοράς Ιανουαρίου 2023.
  2. Τα έντυπα διενέργειας εμβολιασμού του μηνός Ιανουαρίου 2023 θα υποβληθούν μαζί με τις συνταγές εμβολίων ΕΠΕ του Ιανουαρίου 2023 και θα περιλαμβάνονται στο ίδιο τιμολόγιο που χρεώνονται οι συνταγές των εμβολίων ΕΠΕ.
  3. Οι αριθμοί διενεργειών, όπως δημιουργούνται από την ΗΔΙΚΑ είναι 13ψήφιοι και ξεκινούν από ‘9’, όμως θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω του WS ή των φορμών του site ως 14ψήφιοι, συμπληρώνοντας το 14ο ψηφίο με ‘0’ . (Πέρνει μόνο του από το πρόγραμμα το ‘0’ ως 14ο ψηφίο που αφορά τον αριθμό μερικής εκτέλεσης συνταγής , εφόσον είναι μόνο μια εκτέλεσης)

23/1/2023 Διευκρινίσεις για κατάθεση Εμβολίων ΕΠΕ και διενεργειών Ιανουαρίου & Δεκεμβρίου

Διευκρινήσεις που μας απεστάλησαν από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Σας ενημερώνουμε ότι από τον μήνα Ιανουάριο και μετά, τα έντυπα διενέργειας αντιγριπικού εμβολιασμού, θα πρέπει να ενσωματώνονται στην υποβολή των «Εμβολίων ΕΠΕ» προκειμένου να υποβληθούν από τα φαρμακεία στις αρχές Φεβρουαρίου 2023. Τα έντυπα διενέργειας αντιγριπικού εμβολιασμού μηνός Δεκεμβρίου, θα πρέπει να κατατεθούν αυτοτελώς σε μια υποβολή που θα αφορά αποκλειστικά αυτές τις διενέργειες, η οποία θα είναι δυνατή μετά την 1η Φεβρουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία γίνεται διαθέσιμη εκ νέου στην πύλη της ΚΜΕΣ, η δυνατότητα υποβολής για το μήνα αναφοράς Δεκέμβριο. Τα έντυπα υποβολής διενέργειας εμβολιασμού του μηνός Δεκεμβρίου 2022, ΔΕΝ θα πρέπει να περιληφθούν στην υποβολή που θα κάνουν τα φαρμακεία στις αρχές Ιανουαρίου 2023 για τον Δεκέμβριο, αλλά στις αρχές Φεβρουαρίου 2023. Αντίθετα τα έντυπα διενέργειας εμβολιασμού του μηνός Ιανουαρίου 2023 θα υποβληθούν μαζί με τις συνταγές εμβολίων ΕΠΕ του Ιανουαρίου 2023, στις αρχές Φεβρουαρίου 2023.  

Οδηγίες για έκδοση τιμολόγιών προσωπικό γιατρό

Εάν δεν έχουμε εγγραφή στην αποθήκη για “ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ” πρέπει να ανοίξουμε και ένα είδος στην αποθήκη

Σχετικά με email της ΑΑΔΕ για την διαβίβασή των αποδείξεων

Σχετικά με γενικό email της ΑΑΔΕ για την διαβίβασή των αποδείξεων . Μπορείτε να ελέγξετε τα στοιχεία που ανεβάζει ο φορολογικός ή η ταμειακή σας στο site της ΑΑΔΕ https://www1.gsis.gr/tameiakes/myweb/esend.php .
Πηγαίνοντας αριστερά στο μενού «Επιχειρήσεις» κάνετε είσοδο με τους κωδικούς taxis.
Στην συνέχεια κάνουμε κλικ στον ενεργό μηχανισμό ή ταμειακή και στο popup μενού επιλέγουμε «Διαβιβασθέντα Ζ»
Εκεί βλέπουμε τα Ζ που έχουν ανέβει και κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε Ζ στο popup μενού στην επιλογή «Περιεχόμενα Ζ»
Εμφανίζει και τα παραστατικά που ανέβηκαν με το Ζ ένα ένα.

Επίσης μετά το μενού «Επιχειρήσεις» μπορείτε να δείτε τα σύνολα της ημέρας στην επιλογή «Συγκεντρωτικά ποσά αναφορών Ζ » όπου ζητείτε ο σειριακός αριθμός του φορολογικού ή της ταμειακής ή να δείτε άλλες διαθέσιμες επιλογές.

13/7/2022

Σας ενημερώνουμε ότι η ΗΔΙΚΑ έχει προχωρήσει στην ακόλουθη ανακοίνωση:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακύρωση και επανεκτέλεση συνταγών

Ενημερώνουμε τους φαρμακοποιούς – χρήστες του Συστήματος Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης ότι σε ορισμένες συνταγές ανασφαλίστων, που εκτελέστηκαν από την Παρασκευή 8/7 16:00 έως και τη Δευτέρα 11/7 18:10, έχει γίνει εκτέλεση με βάση τις τιμές λιανικής και όχι τις τιμές αποζημίωσης, όπως θα έπρεπε. Πρόκειται για συνταγές που:

  • αφορούν σε ανασφάλιστους πολίτες
  • εκδόθηκαν πριν την 1/7 (ημερομηνία έναρξης της συνταγογράφησης ανασφαλίστων μόνο σε δημόσιες δομές)
  • εκδόθηκαν από ιδιώτη ιατρό
  • φέρουν ποσοστό συμμετοχής διαφορετικό του 100%.

Προτρέπουμε τους φαρμακοποιούς να εντοπίσουν τις εν λόγω συνταγές, να ακυρώσουν την εκτέλεσή τους και να προχωρήσουν σε νέα εκτέλεση. Για τη διευκόλυνσή τους θα επεκταθεί προσωρινά το διάστημα δυνατότητας ακύρωσης εκτέλεσης συνταγής σε δέκα (10) ημέρες.

1/7/2022

Νέος τρόπος υποβολής συνταγών ΚΜΕΣ

27/01/2021

Νέος τρόπος υποβολής συνταγών

  • Τιμολόγια
  • Αρχειγείο Λιμενικού Σώματος
  • Κατάσταση ΦΣΑ (πλέων μόνο από την σελίδας του ΦΣΑ)

31/12/2020

Παρατείνεται μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021 η προθεσμία για την απόσυρση των ταμειακών μηχανών, που δεν μπορούν να συνδεθούν online με την ΑΑΔΕ, καθώς και η προθεσμία για την αναβάθμιση των τεχνικών προδιαγραφών των ΦΗΜ, σύμφωνα με απόφαση του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

17/12/2020

Δελτίο Αναθεωρημένων Τιμών Φαρμάκων Ανθρώπινης Χρήσης Δεκεμβρίου 2020.

Για τις φαρμακαποθήκες και τους συνεταιρισμούς από 14-01-2021

Για τα φαρμακεία από 30-01-2021

Ανακοίνωση Υπουργείο Υγείας