Τα νέα μας

1/02/2017 Ενημέρωση

Ανακοίνωση από την σελίδα του ΕΟΠΥΥ όσο αναφορά αναλόσυμα.

Ενημέρωση για τη διαδικασία αποζημίωσης υλικών από παρόχους του ΕΟΠΥΥ προς τους Δικαιούχους των παροχών.

31/01/2017 Ενημέρωση

Υπάρχει διαθέσημη η νέα ενημέρωση του προγράμματος, όπου συμπεριλαμβάνετε η νέα κατάσταση συνταγών για τον ΕΟΠΥΥ .

Εάν δεν έχουμε καταχωρήσει τον αριθμό σύμβασης ΕΟΠΠΥ  πάμε στο πρόγραμμα: Παράμετροι->Σύστημα->Στοιχεία Επιχείρησης στο πεδίο ΑΡ.ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΟΠΠΥ κάνουμε διπλό κλικ και καταχωρούμε τον αριθμό σύμβασης του ΕΟΠΠΥ).

Για την κοινή κατάσταση ΕΟΠΥΥ και ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ πάμε, «Συνταγές» βάζουμε στο «Ταμείο:» ΕΟΠΥΥ και στο «Ταμείο1:» ΕΟΠΥΥ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ και πατάμε Οκ.

Για να δούμε γενικά, τι νέο υπάρχει στο πρόγραμμα, όπως πάντα,  πάμε: Οδηγίες -> Ταυτότητα -> Νέα Αναβάθμισης …

17/10/2016 Ενημέρωση

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα της νέας έκδοσης για το API Ηλεκτρονικής συνταγογράφησης , η οποία περιέχει την λειτουργικότητα της εκτέλεσης συνταγής που απαιτείται γνωμάτευση.

05/09/2016 Ενημέρωση

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από  επικοινωνία που ήρθαμε με το ΤΕΑΠΑΣΑ/ΕΤΥΑΠ έγινε σχετική ενημέρωση της συγκεντρωτικής κατάστασης.  Έτσι θα πρέπει να γίνει εκτύπωση και πάλι των καταστάσεων από 1/1/2016 με την νέα κατάσταση και να αποσταλούν και πάλι στο ταμείο όπως μας ενημέρωσαν  (η αποστολή μπορεί να γίνει και με email στο healthins@teapasa.gr).

20/07/2016 Ενημέρωση

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με  νεώτερη απόφαση του υπουργείου, η οποία έχει αναρτηθεί και στο site του υπουργείου πριν λίγο,  η ισχύς της νέας θετικής λίστας για τα φαρμακεία, μετατίθεται για τις 28/7/2016.

Επίσης η ΗΔΙΚΑ μας ενημέρωση, ότι λόγω έκτακτων αναγκών συντήρησης της βάσης δεδομένων της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης θα παρουσιάζονται καθυστερήσεις στην καταχώρηση και εκτέλεση συνταγών έως τις 17:45.